خرید سفیده زعفران
ریشه یا بخش سفید و زرد در انتهای زعفران است که بعد از جداسازی زعفران سرگل از دستهی زعفران باقی میماند و بیشتر عطر آن خوشایند است.

ریشه زعفران به دو نوع است : ریشه پوشالی و ریشه دسته پاک
ریشه پوشالی درشت بوده اما ریشه دسته پاک تا حدودی قسمت قرمزی زعفران را نیز به خود می گیرد،همچنین در زمان پاک ، میزان کمی هم علاوه بر عطر زیاد ، رنگدهی دارد .
شاید از خود پرسیده باشید، که کاربرد ریشه سفید زعفران چیست ؟
همانطور که توضیح دادیم این قسمت زعفران در واقع از ساقه گل زعفران بدست میآید. ریشه زعفران، بدون رنگ می باشد.
بیشتر به خاطر عطر و طعم سفیدی زعفران است. که از آن در صنایع غذایی، داروسازی، آرایشی بهداشتی ، شیرینی سازی و یرای طعم دهی در دم نوش استفاده می شود،همچنین در عطاری ها هم به عنوان گیاه عطاری به فروش می رسد.
در هنگام جدا کردن رشته های قرمز زعفران از گل زعفران، قسمت سفیدی که همان زعفران سفید می باشد نیز جدا و خشک می شود.
در صورتی که زعفران به صورت پوشال (دخترپیچ) از گل زعفران جدا شود در مراحل بعدی به صورت دستی سرگل زعفران را از ریشه سفید زعفران جدا می کنند.